Ledige lejeboliger i Odense

Husleje
Størrelse
Antal værelser
Husdyr tilladt

Mangler du en studiebolig i Odense? Sådan finder du de billige lejemål

Odense har i 2022 placeret sig som nr. 4 over landets bedste studiebyer. Placeringen skyldes primært det faglige niveau på byens universiteter, den gode infrastruktur, og de mange muligheder for at have et aktivt fritidsliv ved siden af studiet.

Odense har flere gode uddannelsesinstitutioner, hvor vi i flæng kan nævne Syddansk Universitet, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense Designakademi og Tietgen Business. Der er altså noget for enhver kompetence, uanset om du ønsker en kreativ, akademisk eller erhvervsfaglig uddannelse.

Odense har gode vilkår for byens mange studerende, og der er mange gode og billige lejligheder i Odense, såvel som gode studieboliger.

Sådan finder du de billige lejemål i Odense

En studiebolig i Odense kan være et kollegieværelse, et bofællesskab eller en ungdomsbolig. Mulighederne er mange, og der er forskellige tiltag, du kan gøre forud for din flytning.

Studiebolig-Odense er en portal, der formidler kontakt mellem lejer og udlejer. Der er både mulighed for at skrive sig op venteliste, men du kan også se hvilke boliger, der står til overtagelse nu og her – har du et akut behov, så er denne side god at kende.

Derudover har man i Odense Campus kollegiet ved SDU, der åbnede i 2015. Kollegiet råder over 250 studieboliger, der alle er med eget toilet og bad. Boligerne fås som 1- eller 2-værelses boliger, og giver en god balance mellem det sociale kollegie liv og muligheden for at trække sig tilbage i sit eget. Du kan læse mere om Campus kollegiet her.

Alternativt kan du søge ind i et bofællesskab eller leje værelse hos en privat. Denne måde at bo sammen på bliver mere og mere populær i takt med, at boligpriserne i de større byer stiger.

Odense er en dejlig studie by og et skønt sted at bo

Odense er i rivende udvikling og i konstant vækst. Byens popularitet er steget enormt de seneste 10 år, og den er i dag et særdeles attraktivt sted at bo og studere.

H.C. Andersens hjemsted – og Danmarks tredje største by – har meget at byde på for den studerende. Der er et væld af mulighed for at have et aktivt fritidsliv. Odense Idrætspark danner rammer for flere forskellige idrætsforeninger, hvor du kan gå til boldsport, atletik, fitness og yoga – for blot at nævne nogle få.

Odense har det årlige Eventyrløb, der er åbent for alle, og hvor alle kan være med. Du bestemmer selv hvor langt du løber.

Udover den sportslige del, så har Odense en masse kulturelle seværdigheder, og et rigt kulturliv, der bl.a. føres frem af Kulturmaskinen og Odense Kultur & Idrætshus. Der sker meget på kulturscenen i Odense – om du er til dans, teater, kunst eller musik så kan du helt sikkert finde noget, der vil have din interesse.

Udover det høje akademiske, sportslige og kulturelle niveau, så bør vi naturligvis også nævne, at Odense har mange gode barer, caféer og diskoteker – dit studieliv kommer med andre ord ikke til at mangle noget i denne dejlige midtfynske by.